Bradley's Tea

Bradley's Tea

Axxent Masters in Tea ontwikkelt premium theeconcepten in verrassende verpakkingen die de zintuigen stimuleren en tot de verbeelding spreken. Een van de merken is Bradley’s Tea, met een compleet assortiment doosjes, theezakjes en losse thee voor het horeca kanaal.

RESTYLING BRADLEY’S TEA

Merkstrategie

Logo ontwerp

Conceptontwikkeling

Verpakkingsontwerp

Verpakkingsuitwerking (50 x)

Schrijven teksten

Illustraties maken

Beeldbewerking

Displaydozen

Presentatiekist

Theeglas en schotel

OPDRACHT

“Het theemerk Bradley’s is toe aan een nieuwe impuls. De relevantie van het merk moet opnieuw worden ingevuld en er zal een nieuw onderscheidend verpakkingsdesign ontworpen moeten worden voor de diverse concepten binnen het merk.”

RESULTAAT

BTM heeft de merkidentiteit opnieuw ontwikkeld met als merkbelofte “Tea reinvented”. Daarna hebben we een nieuw logo en visuele identiteit ontworpen.

Voor de Bradley’s Tea Piraminis verpakkingen met ieder één piramidezakje heeft iedere theesmaak een eigen kleur en opvallend nummer gekregen. Om te variëren of juist je favoriete nummer te onthouden. De mooie theedoos en bijpassend glas en schotel maken het concept compleet. Het concept hebben we ook doorvertaald naar de kleurrijke Bradley’s Favourites doosjes met 10 zakjes heerlijke thee.

We vertellen je graag persoonlijk hoe we ook jouw merk en organisatie kunnen laten groeien.