Valent Pensioen Experts

Valent Pensioen Experts

Valent is vanaf 2011 actief als onafhankelijke fullservice pensioenconsultant. Vanuit Dordrecht bedienen de drie pensioenadviseurs een brede doelgroep, bestaand uit werkgevers, DGA’s, ondernemers, intermediairs, accountants en advocaten. Valent ontzorgt haar klanten volledig met pensioenadvies, pensioenbeheer en communicatie.
Logo Valent Pensioen Experts - Logo ontwerp door BTM

RESTYLING VALENT

Merkstrategie

Merkidentiteit

Logo ontwerp

Website ontwerp

Website bouwen

Fotografie begeleiden

Powerpoint format

Rapportage omslag

Visitekaartjes

Correspondentieset

Digitale nieuwsbrief

E-mailhandtekening

Valent visitekaartjes - ontwerp door BTM

OPDRACHT

“Onze huisstijl uit 2011 is saai en verouderd en moet nodig gerestyled worden. De website is voor ons een belangrijk instrument en zal onze online dienstverlening en communicatie moeten gaan stimuleren. Waarbij onze expertises duidelijker moeten worden gecommuniceerd naar de specifieke doelgroepen.”

RESULTAAT

We zijn begonnen met de merkstrategie: wat maakt Valent relevant voor haar doelgroepen? Ons voorstel om de naam te veranderen in “Valent Pensioen Experts” hebben we in het nieuwe logo tot uiting laten komen. We bedachten ook de merkbelofte: “Uw pensioen, onze passie.” Daarna hebben we de eigentijdse website ontworpen en gebouwd met daarin een helder overzicht van de 6 doelgroepen en de 6 expertises. Uiteraard hebben we ook alle andere merkuitingen ontworpen en uitgewerkt, zodat Valent Pensioen Experts weer verder kan groeien.

Valent briefpapier - Huisstijl ontwerp door BTM
Zeilboot schoenen Valent
Huisstijl ontwerp door BTM - Valent webdesign
Zeilboot man Valent
Valent rapport voorbeeld - ontwerp door BTM
Valent newsletter voorbeeld op tablet

Bekijk ook ander werk waar we trots op zijn:

We vertellen je graag persoonlijk hoe we ook jouw merk en organisatie kunnen laten groeien.